swing_mes

Cendres és una adaptació, estreta de diferents obres de Bertolt Brecht, realitzada per l’actriu i directora Araceli Enrech. Aquest és el primer projecte de la companyia Arbredecabra arrelada al Moianès, formada per l’escriptor mallorquí Joan Adrover, l’artista manresana Laia Costa i l’actriu Sílvia Martín.

Amb l’obra de teatre Cendres, es vol mostrar l’esperit de supervivència de tres prostitutes que sobreviuen a la guerra en un vagó bar enganxat als trens militars. Una peça delicada i subtil que ens demostra que un home pot ser substituït per un altre; no més lluny de la situació actual, on una crisi arrelada en la corrupció, aparta a les persones quan deixen de ser-li socialment útils. Els protagonistes ens convidaran a cantar, beure i fumar, tot amb l’afany de no perdre l’esperit alegre i pujar la moral del públic.

L’obra ha estat un projecte de creació, on els actors han jugat alhora el paper d’actors, directors i creadors. La particularitat de l’obra és que les escenes es succeeixen en un espai real, amb la qual cosa, el públic assisteix a un prostíbul i no a veure una obra de teatre. Per tant, no hi haurà escenari, ni quarta paret i els actors interactuaran constantment amb el públic. Hem apostat pel petit format i per fer viure a l’espectador vivències reals i autèntiques.

DSC_7230

Sobre David B.

isabadell.cat /sabadell/cultura/cendres-converteix-lespai-agora-en-un-bordell/ David B.

Cendres, la primera producció de la companyia moianesa Arbredecabra, ha transportat als espectadors de l’Àgora a un viatge que no és una comèdia ni un drama, on les escenes es succeeixen en un espai real, amb la qual cosa, el públic assisteix a un prostíbul i no a veure una obra de teatre.

La representació, que s’està representant arreu de Catalunya des de fa un any, és una adaptació, extreta de dif erents obres de Bertolt Brecht, realitzada per l’actriu i directora Araceli Enrech i representada pels components de la companyia Arbredecabra formada per l’escriptor mallorquí Joan Adrover, l’artista manresana Laia Costa i l’actriu Sílvia Martín.

Cendres mostra l’esperit de supervivència de tres prostitutes que sobreviuen a la guerra en un vagó bar enganxat als trens militars. Durant la representació els protagonistes han convidat al públic a cantar, beure i f umar, de f orma imaginària, amb l’af any de no perdre l’esperit alegre i pujar-los la moral, interactuant de forma continuada amb el públic fen-los experimentar vivències reals i autèntiques.

Foto portada: un moment de l’espectacle, a l’escenari de l’Espai Àgora. Autor: David B.

 


0 Respostes to “9/maig/2014…Cendres”



  1. Feu un comentari

Deixa un comentari




Abril 2024
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Mesos